Cenaze Etkinliği Oluşturup İntihar Etti

Meksika'da bir genç Facebook'tan arkadaşlarını cenaze törenine davet etti ve intihar etti.

Cenaze Etkinliği Oluşturup İntihar Etti
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Meksika'da bir genç sosyal medya platformu Facebook üzerinden bir etkinlik daveti oluşturdu. Kendi cenaze törenini bu davetle duyuran Meksikalı genç bir kaç saat sonra boş bir arazide ölü olarak bulundu.

Olayı soruşturan polisler bunun bir intihar olduğu tespitinde bulunurken arkadaşları olayı şaşkınlıkla karşıladı. Leonel Padilla Chávez isimli gencin gerçekleştirdiği ilginç intihar bir anda dünyadaki pek çok basın kuruluşunda haber oldu. Chavez Facebook profil fotoğrafını "Huzur içinde yat" yazan bir görselle değiştirmiş, arkadaşlarına da cenazemde yalnız bırakmayın notunu paylaşmıştı. Bu paylaşıma kimi arkadaşları beğeniyle karşılık vermiş, kimileri de beğenisini sözlerle ifade etmişti.

20 Yaşındaki gencin olaydan önce sevgilisiyle kavga ettiği, darp ettiği sevgilisinin de kendisinden şikayetçi olduğu öğrenildi.


Etiketler; #facebook intihar
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.