Bolu Dağı tüneli açıldı mı? TEM Ankara yönü trafiğe ne zaman açılacak?

Bolu Dağı Tüneli trafiğe açılacak mı? TEM Ankara yönü trafiğe ne zaman açılacak? Bolu Dağı Tüneli ile ilgili detaylar haberimizde.

Bolu Dağı tüneli açıldı mı? TEM Ankara yönü trafiğe ne zaman açılacak?
30 Haziran 2016 Perşembe 14:37

9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin yaklaşması ile birlikte, karayollarındaki yoğunluklar merak ediliyor. Ankara'dan İstanbul'a gidecek araç sürücüleri ve İstanbul'dan memleketlerine gidecek birçok sürücünün en çok merak ettiği uzun süredir kapalı olan Bolu Dağı Tüneli'nin Bayram trafiği öncesinde açılacak olması konusu oluyor. Peki Bolu Dağı Tüneli Bayram öncesinde trafiğe açılacak mı? Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Birsüredir kapalı olan Bolu Dağı Tüneli İstanbul'dan Ankara istikametinn bayram trafiği öncesinde açılıp açılmayacağı merak edilen bir konu. TEM'in Kaynaşlı Gişelerinden Abant gişelerine doğru kapalı olması nedeniyle, ulaşım bir süredir ağır ağır ilerliyor. Özellikle Bayramın yakınlaşması ile birlikte 9 günlük tatil yapmak isteyen birçok aile İStanbul'dan Ankara tarafına doğru yolculuğa başladı. TEM KAynaşlı, Bolu Dağı Tüneli güzergahinin bakım ve yapım onarı çalışmaları nedeniyle kapalı olması, trafiğin çok yoğun olmasına neden oluyor. Zaman geçitkçe artan araç trafiği nedeniyle 10-15 dakikalık mesafe 1-2 saat arasında alınıyor. 

Peki Bolu Dağı Tüneli trafiğe açılacak mı?

Karayollarının yaptığı yapım onarım çalışmalarının trafik daha da yoğunlaşmadan trafiğe açılması yönünde temennide bulunuyor. Trafik ekipleri Abant Kavşağı'nda sürücüleri yönlendirerek konvoyu eritmeye çalışsada,  TEM'in hala açılmamasına tepki gösterdi. Öte yandan, TEM'in Ankara yönünün bayram tatili öncesi açılması bekleniyor.

40 gün süren bekleyiş sona erdi ve Bolu Dağı Tüneli Ankara yönü Bayram öncesinde trafiğe açılacak.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.