Bayramda Araba Kiralayacaklar Dikkat

Bayram’da araç kiralayarak seyahat edecek olanlara uyarı geldi.

Bayramda Araba Kiralayacaklar Dikkat
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Bayram’da araç kiralayarak seyahat edecek olanlara uyarı geldi.

Ailesi ile seyahat edecek olup araç kiralama firmalarını tercih edenler şimdiden hazırlıklarını yapmaya başladı. Yetkililer vatandaşları dolandırıcılara karşı uyarıyor.

Yetkililer bazı şirketlerin olası trafik cezalarına karşı boş senet imzalattığı yönündeki duyumlar üzerine vatandaşları bunu kesinlikle yapmamaları konusunda uyardı. Araç kiralama esnasında resmi olarak tek bir sözleşme bulunmaktadır ve bu sözleşme maddelerinde trafik cezalarına karşı bir önlemde yer almaktadır. Bu nedenle sizlere imzalatılan boş senetler dolandırıcıların oyunu olabilir ve bayram tatiliniz hiçte istemediğiniz bir sonla bitebilir.

Bu nedenle yetkililer vatandaşlara sözleşme dışında hiçbir belge imzalamamalarını ve sözleşmenin bir nüshasını mutlaka kendilerinde bulundurmalarını tavsiye ediyor. Şirkette bulunan nüshanızda araç kiralama tarihinin ardından 3 ay sonra alma yetkiniz bulunuyor.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.