Barış Pınarı Harekatında Öldürülen Ypg'li Leş Sayısı : 495 terörist

Barış Pınarı Harekatında öldürülen Ypg'li Leş Sayısı : 495 terörist, Milli Savunma Bakanlığından Yapılan Son Açıklamaya Göre, Barış Pınarı Harekatı'n 5. gününde 495 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı, Mehmetçik Çocuk Katili Pkk Ypg yi vurmaya Devam Ediyor, Türkiye ye Silah ambargosu uygulayan ülkeler ypg lilere tabut üretmeye başlasın, Detaylar Haberimizde...

Barış Pınarı Harekatında Öldürülen Ypg'li Leş Sayısı : 495 terörist
Admin
Admin
13 Ekim 2019 Pazar 09:00

Barış Pınarı Harekatında Alınan Ypg'li Leş Sayısı : 495  terörist

Milli Savunma Bakanlığından Yapılan Son Açıklamaya Göre, Barış Pınarı Harekatı'n 5. gününe kadar 495 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.

MSB: 480 terörist öldürüldü

Türk silahlı kuvvetlerinin, Kahraman mehmetçiğimizin Güvenli bölge oluşturmak için Suriye'nin kuzeyinde bulunan Fırat'ın doğusundaki teröristleri temizlemek ve Suriyeliler için bölgeyi güvenli hale getirmek için başlatılan Barış Pınarı Harekatı teröristleri temizlemek ve Suriyeliler için bölgeyi güvenli hale getirmek için başlatılan Barış Pınarı Harekatı 5. gününde...

Türk silahlı kuvvetlerinin, Kahraman mehmetçiğimizin Güvenli bölge oluşturmak için Suriye'nin kuzeyinde bulunan Fırat'ın doğusundaki teröristleri temizlemek ve Suriyeliler için bölgeyi güvenli hale getirmek için Barış Pınarı Harekatı Obüs ve hava harekatıyla başlayan operasyonda, Türk askerinin Çocuk Katili YPG PKK ya Karşı operasyonları sürüyor. Operasyonlarda Suriye Milli Ordusu'da TSK'ya destek veriyor.

ETKİSİZ HALE GETİRİLEN LEŞ SAYISI 495 OLDU

Türk silahlı kuvvetlerinin, Kahraman mehmetçiğimizin Güvenli bölge oluşturmak için Suriye'nin kuzeyinde bulunan Fırat’ın doğusunda icra edilen Barış Pınarı Harekâtı gece boyunca başarıyla sürdürüldü. Terör örgütü PKK/PYD-YPG mevzileri yerli üretim kendi yaptığımız silahlar ile tam isabet ederek etkili şekilde karadan ve havadan vuruldu. Etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 495’e ulaştı.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.