Ankara'da 9 Ocak okullar tatil mi? Ankara Valisi Ercan Topaca kar tatili açıklaması

25 İlde okullar tatil edildi. Peki Ankara'da okullar tatil mi? Binlerce öğrenci Ankara Valisi Ercan Topaca'dan kar tatili açıklaması bekliyor. 9 Ocak 2017 tarihinde Ankara'da eğitime ara verilecek mi? Tüm merak edilenler haberimizde.

Ankara'da 9 Ocak okullar tatil mi? Ankara Valisi Ercan Topaca kar tatili açıklaması
09 Ocak 2017 Pazartesi 06:30

Yüzbinlerce öğrenci 'Ankara'da okullar tatil edilecek mi?' merak ediyor. 25 ilde okulların tatil edilmesinin ardından, öğrenciler Ankara'da okulların tatil edilmesini bekliyor. Peki Ankara Valiliğinden kar tatili açıklaması yapıldı mı? Öğrenciler internet üzerinden kampanya başlattı. Ankara ile ilgili son dakika gelişmelerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 
 

9 Ocak 2017 Ankara'da hava durumu

Bölge genelinin çok bulutlu, Pazartesi öğle saatlerine kadar aralıklı ve hafif olmak üzere kar yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı beklenmektedir. Hava sıcaklıklarının hissedilir derecede (7-10 derece) azalacağı tahmin edilmektedir. Genellikle kuzeyli yönlerden hafif ve orta kuvvette esmesi beklenmektedir. 

Ankara'da kar yağışının hafif ve orta şiddette devam edeceği belirtildi. 

Ankara'da Öğrenciler Kar Tatili için Kampanya Başlattı

Ankara'da bir grup öğrenci change.org sitesin üzerinden Ankara'da kar tatili kampanyası başlattı.

"Yoğun kar yağışı nedeniyle okullara gitmekde zorluk çekiyoruz bazılarımız okula yürüyerek gitmek zorunda ve evleri uzak. Bu tür hava şartlarında yerler dona çekiyor ve biz de kayıp düşüyoruz, bunu Ankara'nın ayazı adı altında da söyleyebiliriz.Yarın Ankarada ki okulların tatil olmasını arz ederiz. Gerekli yetkililere bu mesajın iletimesini talep ediyoruz."

Kampanya için TIKLAYINIZ


ANKARA Valisi Ercan TOPACA''dan Kar Tatili Açıklaması

Ankara Valisi Ercan Topaca
Sosyal Medya Hesabı Twitter üzerinden kar tatili açıklaması yaptı. Topaca açıklamasında tatil bekleyen binlerce öğrenciyi üzdü. Açıklamada; "Meteorolojik verilere göre, Ankara'da okulların tatil edilmesini gerektiren bir durum bulunmamaktadır. İyi dersler." dedi.

Ankara'da Eğitim ve Öğretime ara verilmedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramazan - 7 yıl önce
Of ya üşüyor tatil olsa ne olur ki