20 bin öğretmen ataması 2017 - MEB son dakika açıklaması yaptı mı?

20 bin sözleşmeli öğretmen atama sonuçları günlerdir bekleniyor. 2017 Öğretmen alımı ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı açıklama yaptı mı? MEB'den son dakika açıklaması geldi mi?

20 bin öğretmen ataması 2017 - MEB son dakika açıklaması yaptı mı?
19 Temmuz 2017 Çarşamba 14:25

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bugün 20 bin sözleşmeli öğretmen atama sonuçlarını meb.gov.tr sayfasından erişime açacak. Dört gözle beklenen sonuçları nihayet adaylar öğrenebilecek.  

10-17 Temmuz tarihleri arasında alınan başvuruların ardından açıklanan sonuçlara göre 20 bin öğretmen göreve başlayacak.

19 Temmuz 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan atamalar için adaylar MEB'den son dakika açıklaması eklemeye başladı. MEB'in açıklamasına kilitlenen adaylar sonuçları sayfanın erişime açılması ile öğrenebilecek. Henüz MEB'den yapılan bir son dakika açıklaması yok. Sonuçlar açıklandığı takdirde kamusaati.com'da olacak. Sonuçlar için takipte kalın...

En çok kontenjan 4 bin 334 ile sınıf öğretmenliğine verilirken 1.555 kontenjanla İngilizce ve 1.479 kontenjanla din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenliği takip etmişti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.