Ambulans şoförü direksiyon hakimiyetini kaybedince...

Ordu'da bugün yaşanan trafik kazasında ambulans şoförü kaza yerinde yaşamını yitirdi.

Ambulans şoförü direksiyon hakimiyetini kaybedince...
05 Şubat 2016 Cuma 18:55

Ordu'da bugün korkunç bir trafik kazası yaşandı. Fatsa ilçesinde yaşanan kazada 112 acil servis aracı ile temizlik aracı çarpıştı. Ambulansın ön kısmının tamamen parçalanması ile 41 yaşındaki ambulans şoförü Selçuk Karakuş vefat etti. Acil servis aracında bulunan 2 sağlık görevlisi de yaralandı. Olay yerine gelen jandarma incelemeleri yaparak, olaya ilişkin soruşturma başlattı.

Ambulans şoförü Selçuk Karakuş'un direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda temizlik aracına arkadan çarptığı öğrenildi. 4 çocuk babası olan Karakuş'un kaza yerinde yaşamını yitirdiği öğrenildi. Araçta bulunan Baki Kardaş ve Emre Taş da yaralandıkları için tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Ambulansın bakıma götürüldüğü öğrenildi.




Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.