EGM 2018 yılı genel atama takvimini açıkladı

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada 2018 yılı polis şark takvimi personellere duyuruldu. Peki şark görevi için tercihler ve ibka başvuruları ne zaman alınacak? Detaylar haberimizde...

EGM 2018 yılı genel atama takvimini açıkladı
02 Şubat 2018 Cuma 14:50

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından birinci bölgeden ikinci bölgeye ve ikinci bölgeden birinci bölgeye tercih listeleri yayımlandı. Ayrıca Ankara, İstanbul ve Gaziantep illeri aynı grupta yer alması dikkat çekti.

Atamalara yönelik polis memurları ilk tercihlerini 12 Şubat 2018 tarihinde yapmaya başlayacak. Polis memurları söz konusu tercihlerini 21 Şubat 2018 tarihine kadar gerçekleştirecekler.

Öte yandan, ana tercih ve tercih dökümleri 23 Şubat-6 Mart 2018 tarihleri arasında yapılacak. 

İpka talepleri ise 12 Şubat 2018 tarihinde kabul edilmeye başlayacak ve 26 Şubat 2018 tarihine kadar sürecek.

Öte yandan, şark illerinde aylardır sürelerin düşürülmesini bekleyen polisler, değişik yapılmamasıyla hayal kırıklığına uğradı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.