Bakan Işık'tan 'pilot' açıklaması

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Milli Savunma Üniversitesine öğrenci alımına ilişkin açıklama yaptı. Işık, 'pilot açığı var mı' sorusuna yanıt verdi.

Bakan Işık'tan 'pilot' açıklaması
21 Nisan 2017 Cuma 12:51

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Milli Savunma Üniversitesine öğrenci alımına ilişkin basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Hava Kuvvetlerinde pilot açığı olup olmadığına yönelik gelen soruya Bakan Işık şöyle yanıt verdi:

"15 Temmuz'dan sonra pilot açığı olmuştu. Kritik seviyenin altında değiliz. Acil pilot ihtiyacımız yok ama standardın altında olduğumuz için birçok tedbir aldık. Geri dönüşlerin olması sevindirici. Pilot ihtiyacını tamamlayana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Olumlu gelişmeler var ama istediğimiz noktada değiliz."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.