Yarın okullar tatil mi? 9 Ocak 201 Kar tatili olan illerin listesi

Yurdun büyük bölümünde etkisini gösteren kar yağışı sonrasında birçok ilde eğitime ara verildi. Peki Hangi illerde okullar tatil? 25 ilde okullar tatil edilirken, Ankara, Eskişehir, Kayseri, Sivas'ta öğrenciler tatil bekliyor. MEB, Valilik son dakika kar tatili açıklamaları ve tüm merak edilenler haberimizde.

Yarın okullar tatil mi? 9 Ocak 201 Kar tatili olan illerin listesi
08 Ocak 2017 Pazar 21:28

Kar fırtınası tüm yurdu etkisi altına aldı. Cuma günü Trakya ve Marmara'dan gelen etkili kar yağışı, iç bölgeler ve kuzeyde etkisini gösteriyor. Peki yarın hangi illerde okullar tatil oldu? Ankara'da okullar tatil edilecek mi? İşte tüm detaylar kamusaati.com adresimizde.

Konya, Bursa, İstanbul, Edirne, Çorum, Nevşehir ve birçok ilde okullar tatil edildi. Peki hangi illerimizde eğitime ara verildi? Aşağıdaki bağlantıdan kar tatili olan illerimizi görüntüleyebilirsiniz. 

Ankara, Eskişehir, Kayseri ve Sivas'ta bulunan binlerce öğrenci Valiliklerden yapılacak kar tatili açıklamasını bekliyor. Ankara Valisi Ercan Topaca, yarın Ankara'da okulların tatil edilmeyeceğini ifade etmişti. Güncel kar tatili haberleri için sayfamızı takip edebilirsiniz. 


Kar Tatili Olan İllerin Listesi için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hüseyin - 7 yıl önce
Tatil.olmali.
Misafir Avatar
Rabia ÇAKIR - 7 yıl önce @hüseyin
Aynen olmalı.