Üniversiteliler artık 400 TL burs alıyor

Başbakan Ahmet Davutoğlu Üniversite Öğrencilerine 400 TL Bursun alınmaya başlandığını Twitter hesabından duyurdu.

Üniversiteliler artık 400 TL burs alıyor
08 Ocak 2016 Cuma 11:22

1 Kasım Genel seçimleri öncesi partiler büyük vaatler verdiler. Seçim sonuçlandı ve AK Parti seçim sonuçlarına göre tak başına iktidar olma şansını bir kez daha yakaladı.  Sırada Seçim vaatlerinin yerine getirilmesi vardı ve vaatler için bir yol haritası belirlendi.

Belirlenen yol haritasına göre 3 aylık, 6 aylık ve 1 yıllık olarak gerçekleştirilecek olan vaatler belirlendi. Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından verilen sözlerden biride 360 TL olan üniversitesi öğrencilerine verilen burs miktarının 400 TL’ye yükseltileceği yönünde olmuştu. Dün Başbakan Ahmet Davutoğlu sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından attığı tweet ile 400 TL bursun alınmaya başladığını duyurdu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu attığı tweette "Üniversiteli gençlerimiz dün itibarıyla burs ve kredilerini 400 lira olarak almaya başladı. Söz verdik, yapıyoruz. Gençler... Hayırlı olsun" cümlelerine yer verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.