Stajyer Öğretmenlerin Talepleri

Göreve Yeni Başlayan Stajyer Öğretmenlerin Diğer Öğretmenlerden Talepleri

Stajyer Öğretmenlerin Talepleri
23 Şubat 2016 Salı 11:12

 Göreve Yeni Başlayan Stajyer Öğretmenlerin Diğer Öğretmenlerden Talepleri

Bilindiği üzere Milli Eğitim Bakanlığı bu yıl göreve yeni başlayan öğretmenlerle ilgili yeni bir uygulama başlattı. Stajyer Öğretmen olarak altı aylık bir staj döneminden sonra öğretmenliğe geçiş yapılacak. Çok olumlu tepkiler alındı. Yalnız stajyer olarak başlayan öğretmenlerin rehber öğretmenlerinden ve okullarındaki diğer öğretmenlerden bir kısım talepleri var.

 Bunlardan birkaç tanesini biz paylaşacağız diğer talepleri yorumlarda kendileri dile getirecekler.

 

·       *   Üniversite son sınıf stajdaki gibi kendimizi ikinci sınıf hissetmek istemiyoruz. Bir kere bile öğretmenler odasında oturtmadılar.

 

·       *  Hocam mümkünse danışman hocalarımız bizleri öğrencilere öğretmen olarak tanıtsınlar. Abi veya abla demesinler bizlere.

 

·       *  Öğretmenler işleri olduğunda bizden sınıfı idare etmemizi istiyorlar biz de hazırlıksız olarak öğrencinin karşısında zor durumlara düşüyoruz.

 

·       *  Bir kısım öğretmenler bize halen öğrenci muamelesi yapıyor, direk ismimizle hitap ediyorlar bu durum bizlerde özgüven kaybına neden oluyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kenan hoca - 8 yıl önce
Hayırlı olsun.Aferin yeni öğretmenlerimize. İstekleri mükemmel
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Haklı talepler