Okul ve sanayi işbirliği için İşsizlik Fonu kullanılacak

Okullardaki sanayi ekipmanlarının tahsisi için İşsizlik Fonu'ndan kaynak aktarımı yapılacak.

Okul ve sanayi işbirliği için İşsizlik Fonu kullanılacak
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Okul-Sanayi İşbirliği İstanbul Modeli Projesi'nin imza töreni gerçekleştirildi. Yapılan törende konuşan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Naci Avcı okul ekipmanları ve sanayi işbirliği konularına değindi. 

Okullarda modern sanayi ekipmanlarının kullanılacağınıi mesleki anlamda yetkin nesiller yetiştirileceğini söyleyen Bakan Avcı, bu kapsamda bir çalışma yaptıklarını ve bu çalışmalarda sona geldiklerini aktardı.

İmza töreninde açılış konuşması yapan Avcı selamlama aşamasından sonra esprili bir konuşma ile katılımcılara seslendi. Avcı selamlamadan sonra alkışlanmayınca "burayı alkışlamanız gerekiyor" dedi. Notlarına bakması için alkış arasına ihtiyacı olduğunu söyleyen Avcı salondakileri güldürdü.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.