Nilüfer İMKB Fen Lisesi Öğrencisi Dünya Fizik Olimpiyatları'nda Gümüş Madalya kazandı

Fizik Olimpiyat Milli Takımı'nda yer alan Nilüfer İMKB Fen Lisesi Öğrencisi Metin Ersin Arıcan Dünya Fizik Olimpiyatları'nda Gümüş Madalya kazandı.

Nilüfer İMKB Fen Lisesi Öğrencisi Dünya Fizik Olimpiyatları'nda Gümüş Madalya kazandı
02 Ağustos 2018 Perşembe 11:05

Fizik Olimpiyat Milli Takımı’nda yer alan İlimiz Nilüfer İMKB Fen Lisesi öğrencisi Metin Ersin Arıcan, Portekiz´de gerçekleştirilen Dünya Fizik Olimpiyatları’nda gümüş madalya kazanarak Ülkemizi ve İlimizi gururlandırdı.

Ülkemizi temsilen Fizik Olimpiyat Milli Takımı ile Dünya Fizik Olimpiyatları’na katılan tek devlet fen lisesi öğrencisi olan Metin Ersin Arıcan, yıl içerisinde Türk milli takımı ile katıldığı Asya ve Avrupa fizik olimpiyatlarında aldığı ödül ve madalyaların ardından Portekiz´de gerçekleştirilen Dünya Fizik Olimpiyatları’nda da, muhteşem bir ödül olan Gümüş madalyayı alarak Ülkemizi ve İlimizi bir kez daha gururlandırdı.

Dünya Fizik Olimpiyatları’na katılan 5 öğrenciden oluşan Türk milli takımı, 1 Altın ve 4 Gümüş madalya ile ülkemize dönüyor. Öğrencilerimizi, ailelerini ve öğretmenlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.