MEB'den Resim, Şiir ve Kompozisyon Yarışması Sonuçları! Çanakkale Savaşlarının 103. Yıldönümü

MEB, “Çanakkale Savaşlarının 103. Yıl Dönümü Anma Törenleri” kapsamında yapılan Resim, Şiir ve Kompozisyon Yarışması'nın kazananlarını ve eserlerini açıkladı.

MEB'den Resim, Şiir ve Kompozisyon Yarışması Sonuçları! Çanakkale Savaşlarının 103. Yıldönümü
20 Mart 2018 Salı 14:07

Milli Eğitim Bakanlığınca düzenlenen “Çanakkale Savaşlarının 103. Yıl Dönümü Anma Törenleri” kapsamında Resim, Şiir ve Kompozisyon Yarışması yapılmıştı. MEB, kazananları açıkladı. 

Bkanlığın duyurusunda "Öğrencilerin; Çanakkale Savaşının dünü, bugünü ve yarınına ilişkin duygu ve düşüncelerini sosyal, kültürel ve tarihi önemini,  ulusal ve uluslararası barış, dostluk, kardeşlik duygu ve düşünceleri ile geçmiş kültürel değerlerle yeni kültürel değerler arasında kurduğu bağı,  gözlemlerini vb. yansıtan resim, şiir ve kompozisyon yazma yarışmasında dereceye giren eser ve öğrenciler ile ödüller aşağıdaki tabloda belirtilmiştir. " denildi.

Eserlere bakmak için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gönül - 5 yıl önce
göremedim ,,,,,,,
Avatar
isimsiz - 5 yıl önce
ödülü nedir galiba para ödülü