25, 26, 27 Kasım okullar tatil olacak mı? TEOG tatili kaç gün?

25-26 Kasım'da yapılacak TEOG nedeniyle okulların tatil olup olmayacağı merak ediliyor. 25-26-27 Kasım'da okullar tatil mi? TEOG tatili kaç gün sürecek?

25, 26, 27 Kasım okullar tatil olacak mı? TEOG tatili kaç gün?
23 Kasım 2015 Pazartesi 14:32

 25-26 Kasım'da yapılacak TEOG nedeniyle ilköğretim okullarının ilkokul bölümleri de tatil edilecek. Bu tarihlerde liseler tatil edilmezken görevli olmayan öğretmenler için de tatil olmayacak. 

27 Kasım Cuma günü tatil olup olmayacağı da merak konusu olurken bununla ilgili yapılan resmi açıklamalar da bu günün tatil olmayacağı yönünde. 27 Kasım günü tüm öğrenci ve öğretmenler eğitim öğretim kurumlarında olacaklar. 

2015 yılının son sınavları arasında yer alan TEOG sınavının ilki 25 Kasım Çarşamba ve 26 Kasım Perşembe günü olmak üzere iki gün olarak gerçekleşecek. Sınav nedeni ile okulların tatil olup olmayacağı merak sorusun cevabı Milli Eğitim Bakanlığının Sınav ile ilgili yayınlamış olduğu kılavuzsa belirtilen açıklamaya göre; TEOG sınavından dolayı ortaokullar ve ortaokulu bulunan ilkokullar sınav günü tatil ilan edildi.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.