2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılında Okutulacak İlköğretim ve Ortaöğretim Ders Kitapları

MEB 2017 Tebliğler Dergisini yayımladı. Lise müfredatı ve haftalık ders çizelgelerinin yayımlandığı tebliğler dergisinde, müfredata ilave edilen İlköğretim ve Ortaöğretim Ders Kitapları yer alıyor.

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılında Okutulacak İlköğretim ve Ortaöğretim Ders Kitapları
13 Haziran 2017 Salı 14:20

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) Haziran 2017 Tebliğler Dergisini yayımladı. Tebliğ Dergisinde, Öğretmenlik Alanları, Atama ve Ders Okutma Esasları ile Eki Çizelgede Değişiklik Yapılması, Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Haftalık Ders Çizelgesi, Özel Nesibe Aydın İlköğretim Okulları (İlkokul ve Ortaokul) Haftalık Ders Çizelgesi, Havaalanları İşletme Personeli Yetiştirme Kurs Programları, Ortaöğretim İkinci Yabancı Dil Arapçaersi (9, 10, 11 ve 12. Sınıflar) Öğretim Programı yer alıyor. 

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Haftalık Ders Çizelgesi MEB Tebliğler dergisinde yayımlandı. 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılından itibaren, ortaöğretim kurumlarında okutulacak derslerin kitapları merak ediliyor. 2017 yılı Mart ayında itiraz başvurusu yapılan taslak kitaplardan ders kitabı olarak okutulması uygun bulunan ders kitapları İlköğretim ve Ortaöğretim Ders Kitapları arasına ilave edildi. 

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılında Okutulacak İlköğretim ve Ortaöğretim Ders Kitapları” listesine ilave edilmiştir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.