'Türkiye özür dilemeden, Rusya ile ilişkiler düzelmez'

Türkiye ile ilgili açıklamalarda bulunan, Rusya Duması Uluslararası İşlerden sorumlu Aleksey Pushkov, Türkiye'den özür beklediklerini belirtti.

'Türkiye özür dilemeden, Rusya ile ilişkiler düzelmez'
15 Aralık 2015 Salı 23:53

Rus haber ajansı Ria Novosti, Rusya Duması Uluslararası İşlerden sorumlu Aleksey Pushkov'un Türkiye ile ilgili açıklamalarda bulunduğunu belirtti.

Türkiye ile ilgili konuşan Aleksey Pushkov, ''Erdoğan'ın bu olayı unutmamızı bekleyen tavrı doğru değil. Erdoğan provokasyonlar yardımıyla olayı daha da tırmandırarak, politikamızı iyi yöne çevirmemize teşvik edecek çeşitli yollar arıyor.'' dedi.

Pushkov, Türkiye'nin suçunu kabul etmeden ve özür dilemeden ilişkilerin düzelmesinin söz konusu olamayacağını ifade ederek, "Türkiye uçağı kendisinin düşürdüğünü unutarak bunun yerine çeşitli provokasyonlar hazırlıyor. İşte bu tür dengesiz tavırlar Ankara'nın Rusya ile ne yapacağını bilmediğini gösteriyor." şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Daha çok beklersiniz.