Rusya'dan turizm açıklaması!

Rusya'dan, Türkiye ile Rusya arasındaki turizm bağlarına ilişkin açıklama geldi.

Rusya'dan turizm açıklaması!
30 Haziran 2016 Perşembe 15:25

Rusya'dan turizm açıklaması geldi. Rusya, Türkiye ile Rusya arasındaki bağlara ilişkin açıklamada bulundu. Rusya Dışişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada, iki ülke arasındaki turizm bağlarının tam anlamda yenilemeye hazır olduklarını açıkladı.

Önemli bir açıklamaya imza atan Rusya Dışişleri Bakanlığı, Rusya'nın Türkiye ile turizm bağlarını yeniden kurmaya hazır olduğunu kaydetti ve Ankara'nın Rus vatandaşlarının güvenliğini sağlaması için gerekli önlemleri alması gerektiğini belirtti.

Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada: 

"Rusya, Türkiye Cumhuriyeti ile turizm bağlarını tam anlamda yenilemeye hazır. Aynı zamanda Türkiye hükümetinden turizm amacıyla Türkiye'yi ziyaret eden Rus vatandaşlarının güvenliklerini sağlaması için gerekli önlemleri almasını bekliyoruz. Aynı zamanda turizm operatörleri ve Rus turistler Türkiye'ye seyahatlerini planlamaya bu ülkede hala terör tehdidi olduğunu göz önünde bulundurarak dikkatli yaklaşmaları gerek." ifadelerine yer verildi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.