O ülkede FETÖ okulunu kapattı

Fetullah Gülen cemaatine ait olan ve usulsüzlük yaptığı belirlenen bir okul daha kapatıldı.

O ülkede FETÖ okulunu kapattı
14 Ekim 2016 Cuma 09:35

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) okulları bir bir kapanmaya devam ederken Ürdün'de Gülen cemaatine ait olan okulların kapatılmasına karar verdi.

Ürdün Çalışma Bakanlığı alınan bilgilere göre, bakanlıktan bir heyet okula ziyaret düzenledi. Ziyarette okulda usulsüzlük yapıldığının belirlenmesi üzerine okul gerekli prosedürleri yapana kadar tavsiye edildi. Bakanlık El-Burc okulunu mühürledi.

Bakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, bakanlıktan bir heyetin okula düzenlediği ziyarette,Ürdün Talim ve Terbiye Bakanlığından habersiz, çalışma izni olmaksızın ve yasal prosedürlere uymaksızın faaliyet göstermelerilmesinin tespit edilmesi üzerine, okulun gerekli prosedürler yerine getirilene kadar kapatılması tavsiyesinde bulunduğu ifade edildi. Bakanlığın da çalışma kanununa muhalefetten dolayı okulu mühürlediği kaydedildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.