Bosna Hersek'te Türk vatandaşı kayboldu!

Bosna Hersek'te Türk vatandaşı kayboldu! Bosna Hersek'te kaybolan Türk vatandaşı için arama ekibi gönderildi Bosna Hersek'te meydana gelen aşırı yağışta kaybolan Türk vatandaşı için arama çalışmasına katılacak AFAD personeli ile gerekli araç ve teçhizatı taşıyan askeri uçak Saraybosna'ya hareket etti

Bosna Hersek'te Türk vatandaşı kayboldu!
Admin
Admin
13 Kasım 2021 Cumartesi 09:08

Bosna Hersek'te kaybolan Türk vatandaşı için arama ekibi gönderildi
Bosna Hersek'te meydana gelen aşırı yağışta kaybolan Türk vatandaşı için arama çalışmasına katılacak AFAD personeli ile gerekli araç ve teçhizatı taşıyan askeri uçak Saraybosna'ya hareket etti

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada aşırı yağışta kaybolan Türk vatandaşı için arama kurtarma çalışmasına katılacak AFAD personelini taşıyan uçağın Ankara'dan Saraybosna'ya hareket ettiği bildirildi.

Açıklama Bakanlığın sosyal medya hesabından yapıldı.

"Dost ve kardeş ülke Bosna Hersek'te meydana gelen aşırı yağış neticesinde kaybolan bir vatandaşımızı arama kurtarma çalışmasına katılacak AFAD personeli ile gerekli araç ve teçhizatı taşıyan uçağımız Etimesgut Havaalanı/Ankara'dan Saraybosna'ya hareket etti" ifadesi kullanıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.