Beyaz Saray'da bomba paniği

Beyaz Saray'da bomba paniği yaşandı. Hareketli anlar Beyaz Saray'ın kontrol noktasına aracı ile gelen bir kişinin 'aracımda bomba var' demesiyle başladı.

Beyaz Saray'da bomba paniği
19 Mart 2017 Pazar 19:17

Dün gece Beyaz Saray'a yaklaşan ve araçta bomba iddiası üzerine bir şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi. Amerikan CNN kanalında olayın gece saatleinde meydana geldiği söylendi. 

Beyaz Saray'ın güvenlik kontrol noktalarına aracı ile yaklaşan bir kişi, görevlilere aracında bomba olduğunu söylemesi ile hareketli anlar yaşandı. Şüpheli kişi hemen  Gizli Servis tarafından gözaltına alındı. Olayın yaşandığı bölge trafiğe kapatılarak önlemler bir üst seviyeye çıkarıldı. 

Gizli Servisin 4 saatlik incelemesi sonucunda bölge tekrar trafiğe açıldı.Olay yerine gelen bomba imha ekiplerinin bölgeden ayrılmasına rağmen araçta bomba olup olmadığı açıklanmadı.

.


Etiketler; #ABD #bomba
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.