Berlin'de Patlama Son Dakika! Almanya'nın başkenti Berlin'de bombalı yüklü araç patladı - 1 Ölü

Almanya'nın Başkenti Berlin'de bombalı araç patladı. Almanya'nın başkenti Berlin'de bu sabah saatlerinde bir patlama meydana geldi. Bomba yüklü aracın patlaması sonucu 1 kişi öldü, çok sayıda kişi ise yaralandı. İşte Berlin'deki bombalı saldırının ilk görüntüleri, Berlin'de ölen var mı? Berlin haberler birimine

Berlin'de Patlama Son Dakika! Almanya'nın başkenti Berlin'de bombalı yüklü araç patladı - 1 Ölü
15 Mart 2016 Salı 13:33

Almanya'nın başkenti Berlin'de bir araçta patlama meydana geldi. Patlamada 1 kişi yaşamını yitirirken, çok sayıda yaralı olduğu ifade ediliyor. İlk belirlemelere göre aracın patlamasına bombanın neden olduğu ifade ediliyor.

Başkent Berlin'in Charlottenburg bölgesinde bir gri renkli Volkswagen Passat marka bir aracın yolda giderken patlaması sonucu aracın şoförü hayatını kaybetti ve civardaki insanlar da yaralandı. 

Alman polisi bölgede geniş güvenlik önlemleri alırken yolu trafiğe kapattı.

almanya bomba


Rusya'nın gazetesi Today patlayan aracın gri renkli bir Volkswagen Passat aracın Bismarck Caddesi'nde patladığını berlitti. Aracın şoförünün olay yerinde ambulans gelmeden hayatını kaybettiğini bildirdi. 

Alman polisi "Araştırmacılarımız, aracın patlamasına neden olan şeyin patlayıcı kaynaklı olduğunu düşünüyor" ifadesini kullandı.

Öte yandan Twitter'den yapılan bir açıklamada bombanın araca daha önce yerleştirilen bir düzenlekle patlatıldığını belirtti.

Associated Press'e konuşan Berlin polis sözcü yardımcısı Carsten Mueller, patlamanın yerel saatle sabah 8'de yaşandığını aktardı. Mueller, hayatını kaybeden kişinin kimliğinin araştırıldığını da sözlerine ekledi.Associated Press'e konuşan Berlin polis sözcü yardımcısı Carsten Mueller, patlamanın yerel saatle sabah 8'de yaşandığını aktardı. Mueller, hayatını kaybeden kişinin kimliğinin araştırıldığını da sözlerine ekledi.

Alman polisi halka tehlikenin geçtiği mesajını verdi. Ancak patlamanın nedeniyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Olayın terör saldırısı olup olmadığı araştırılıyor.

LPG Mİ YOKSA MAFYA HESAPLAŞMASI MI? 

Otomobildeki patlamaya LPG'nin neden olduğun ileri sürülürken, Alman Bild gazetesi yeni bir iddia ortaya attı.  Bild gazetesine göre, patlamaya mafya hesaplaşması neden oldu. Olayda yaşamını yitiren kişinin erkek olduğu açıklandı.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.