İsrail'den silahlı saldırı! AA kameramanı vuruldu.

İsrail Gazze sınırındaki protesto eylemine silahlı saldırı düzenledi. Aralarında Anadolu Ajansı muhabirinin de bulunduğu en az 20 kişi yaralandı.

İsrail'den silahlı saldırı! AA kameramanı vuruldu.
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

İsrail adına çalışan resmi üniformalı silahlı kişiler Filistin Devleti vatandaşlarına silahlı saldırı düzenledi. Gazze'de protesto eylemi düzenleyen Filistin vatandaşlarına resmi üniformalı siyonistler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda Anadolu Ajansı muhabirinin de aralarında olduğu çok sayıda sivil yaralandı. 

Uzun süredir devam eden Mescid-i Aksa saldırıları ile Batı Şeria'daki Filistin vatandaşlarına yapılan zulmü protesto eden Filistin Devleti vatandaşları bir grup kamuflajlı silahlı siyonist çetenin saldırısına uğradı. İsrail Ordusu olarak da bilinen çete tarafından çok sayıda Filistinli'ye zarar verildiği, bazılarının da rehin alındığı ifade ediliyor.

Bölgede protesto gösterisi düzenleyen aralarında çocukların da bulunduğu Fİlistinlilere saldıran asker kamuflajı ve silahlarına sahip siyonistler göz yaşartıcı gazla beraber şok bombaları ve gerçek mermiler kullandı. Olayda Anadolu Ajansı çalışanı Metin Yüksel Kaya da yaralandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.