Astsubay Meslek Yüksek Okulları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapıldı

Astsubay Meslek Yüksek Okulları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılması, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Astsubay Meslek Yüksek Okulları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapıldı
28 Kasım 2017 Salı 10:50

Astsubay Meslek Yüksek Okulları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü 28 Kasım 2017 tarihli ve 30254 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milli Savunma Bakanlığından:

ASTSUBAY MESLEK YÜKSEK OKULLARI YÖNETMELİĞİNDE
DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

MADDE 1 – 16/10/2003 tarihli ve 25261 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Astsubay Meslek Yüksek Okulları Yönetmeliğine aşağıdaki geçici madde eklenmiştir.

“Geçici Madde 5 – Astsubay Meslek Yüksek Okullarına sadece yatay geçişle alınan öğrenciler için geçerli olmak üzere, bu öğrencilerin hangi sınıftan itibaren ve hangi eğitim sistemine (sınıf geçme veya ders geçme) göre eğitim alacağının belirlenmesi, uygulanacak eğitim ve öğretime ilişkin hususların tespit edilmesi ile yatay geçişe ilişkin hususlarda kararlar alınmasında 4/11/1981 tarihli ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve ilgili alt mevzuat hükümleri saklı kalmak kaydıyla Astsubay Meslek Yüksek Okulları bünyesinde teşkil edilen Yüksek Okul Kurulları yetkilidir. Kurul kararları Millî Savunma Üniversitesi onayı ile yürürlüğe girer.”

MADDE 2 – Bu Yönetmelik 15/1/2017 tarihinden geçerli olmak üzere yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3 – Bu Yönetmelik hükümlerini Millî Savunma, İçişleri, Millî Eğitim ve Sağlık Bakanları yürütür.

Astsubay Meslek Yüksek Okulları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik için TIKLAYINIZ.


28 Kasım 2017 tarihli ve 30254 sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.