KYK ve PTT'ye FETÖ operasyonu

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında KYK ve PTT'ye FETÖ operasyonu yapıldı. Örgütün şifreli haberleşme programı Bylock kullandığı tespit edilen 31 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

KYK ve PTT'ye FETÖ operasyonu
16 Haziran 2017 Cuma 10:24

Fethullatçı Terör Örgütüne yöenlik soruşturma ve operasyonlar devam ediyor. Devlet kurumlarının içerisine sinsice sızan örgüt mensuplarının temizlenmesine yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca kamu kurum ve kuruluşlarındaki FETÖ/PDY yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında tamamı ByLock kullanıcısı Kredi ve Yurtlar Kurumundan 25 personel ve PTT'de 6 personel hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca kamu kurum ve kuruluşlarındaki FETÖ/PDY yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında tamamı ByLock kullanıcısı KYK 25 personel ve PTT'de 6 personel hakkında gözaltı kararı verildi.

Haklarında gözaltı kararı verilen personelin KHK ile ihraç edildiği öğrenildi. 

Detaylar geliyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.