Bozok Üniversitesi 38 akademik personel alımı yapacak

Bozok Üniversitesi, öğretim üyesi alımı yapmak için ilan yayımladı. Akademik personel alımı için açıklama yapan üniversite, yardımcı doçent ve profesör için ayrı ayrı şartları adaylara anlattı. Detaylar kamusaati.com'da...

Bozok Üniversitesi 38 akademik personel alımı yapacak
09 Mart 2018 Cuma 14:08

Bozok Üniversitesi, akademik personel alımı yapacağını duyurdu. Devlet Personel Başkanlığı'ndaki (DPB) ilana göre, üniversite tarafından belirlenen birimlere 38 Öğretim Üyesi alınacak.

Başvurular ilanın yayınlanma tarihinden itibaren 15 gün içerisinde yapılacak. Yani 26 Mart 2018 tarihinde son bulacak. 

Doktor Öğretim Üyesi için kontenjan ayıran üniversite, başvurunun varsa hizmet belgesi, yayın listesi,  resmi kurumlarca onaylanmış öğrenim durumlarını gösterir belgeleri, fotoğraflı özgeçmişini, bilimsel çalışma ve yayımlarını kapsayan dört takım dosyayla birlikte yapılacağını ilanla bildirdi.

Başvuru yaptığı alanın ilgili birimine başvuracak olan adaylar, işlemleri şahsen yaptıracak. 

Bozok Üniversitesi 38 akademik personel alım ilanı için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.