Bozok Üniversitesi 13 Akademik Personel Alacak - 11 Nisan 2018

Bozok Üniversitesi, öğretim üyesi ihtiyacını karşılamak için kontenjanını belirledi. Bu kadrolarda yer almak isteyen adaylar için ilanda başvuru şartları, yeri ve tarihi açıklandı.

Bozok Üniversitesi 13 Akademik Personel Alacak - 11 Nisan 2018
11 Nisan 2018 Çarşamba 15:05

Bozok Üniversitesi akademik personel alım başvuruları için son tarih 25 Nisan 2018 olarak belirlendi. Profesör ve doktor öğretim üyesi için başvurular farklı yerlere yapılacağı ilanda yer aldı. Profesör kadrosu için Personel Daire Başkanlığına, Doktor Öğretim Üyesi kadrosu içinse ilgili birimlere başvuruların yapılması istendi. Başvurular şahsen gerçekleştirilecek. Posta ile yapılanlar kabul edilmeyecek. 

İlanda şu ifadeler yer aldı:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği, Üniversitemiz web sayfasında yayımlanan Akademik Yükseltilme ve Atanma Ölçütlerinin ilgili maddeleri ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları sağlayanlardan Öğretim Üyesi alınacaktır.

Başvuru için gereken belgeler ve hangi birimde kontenjan açıldığını öğrenmek için TIKLAYINIZ
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.