Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı 2018

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, akademik personel ihtiyacını karşılamak amacıyla 9 Mayıs 2018 tarihli alım ilanı verdi. Adaylara yönelik detaylara ilanda yer verildi. Başvuru tarihi, yeri, şartları kamusaati.com'da...

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı 2018
09 Mayıs 2018 Çarşamba 15:16

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, akademik personel alımı yapmak için ilan verdi. İlanda adaylar için genel ve özel şartlarla birlikte başvuru tarihi, yeri de paylaşıldı. 22 Mayıs 2018 tarihine kadar başvuru yapacak olan adaylar bu işlemi sahsen yapması gerekiyor.

Sadece doktora öğretim üyesi ile doçent alımı yapılacak. Profesör alımının olmadığı ilana göre 13 kadro açıldı. Posta ile başvuruların kabul edilmediği ilanda şu açıklama yer aldı:

Üniversitemizin akademik birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği, Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan Akademik Atanma ve Değerlendirme Kriterlerinin ilgili maddeleri ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen şartları sağlayanlardan Öğretim Üyesi alınacaktır. İlan kadrolarına uygun olmadığı anlaşılan başvurular geçersiz sayılacaktır. Başvuru süresi ilanın Gazetede yayımlandığı tarihten itibaren 15 gündür.

İlanla ilgili tüm bilgilere Üniversitemizin https://www.agri.edu.tr adresinden ulaşılabilir. 

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı 2018

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.