3 üniversite 34 akademik personel alımı yapacak - İşte başvuru şartları

Üniversiteler alım yapacağı için akademik personel şartlarını yayımlamaya devam ediyor. 28 Temmuz 2017 tarihli ilanlara göre Sinop Üniversitesi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ve Abdullah Gül Üniversitesi 34 akademik personel alımı yapacak.

3 üniversite 34 akademik personel alımı yapacak - İşte başvuru şartları
28 Temmuz 2017 Cuma 14:14

28 Temmuz 2017 tarihli akademik personel alım ilanlarına göre Sinop Üniversitesi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ve Abdullah Gül Üniversitesi 34 akademik personel alımı yapacak. 

Personel alım sayısı:

Sinop Üniversitesi: 11 personel (4 doçent ve 7 yardımcı doçent )

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi: 14 personel (1 profesör ve 13 yardımcı doçent)

Abdullah Gül Üniversitesi : 9 personel (9 yardımcı doçent)

Akademik personel alımında başvuru şartları ve gerekenler:

- Sinop Üniversitesi: Adayların, 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartları taşımaları gerekmektedir.

- Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi: 

- Abdullah Gül Üniversitesi: 

1- Başvurular ilanımızın yayınlandığı tarihten itibaren en geç 15 gün içerisinde şahsen yapılacak olup, posta ile yapılacak olan müracaatlar kabul edilmeyecektir.
2-657 sayılı Kanunu’nun 48. maddesindeki genel şartların taşınması gerekmektedir.
3- Yurtdışından alınan diplomaların denkliğinin ÜAK tarafından onaylanmış olması şarttır.
4- Üniversitemizde İngilizce eğitim yapıldığından; adayların, eğitim, araştırma yapacak ve yaptıracak düzeyde İngilizce bilmeleri gerekli olup, Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik’in 7. maddesindeki şartları taşımaları gerekmektedir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.