CTE yayımlandı - Adalet Bakanlığı, Ceza ve Tevkifevleri Komisyon Atamalı Personel İçin Nakil Duyurusu

CTE nakil duyurusu yayımlandı. Adalet Bakanlığı bünyesinde çalışan Ceza ve Tevkifevleri Komisyon Atamalı Personel için Nakil Duyurusu yayımlandı. Duyuruya göre cezaevlerinde çalışan personellerin kurumlara dengeli dağıtılması amacıyla 2016 yaz kararnamesi çalışması yapılacak. Peki CTE'de başla neler var? CTE ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

CTE yayımlandı - Adalet Bakanlığı, Ceza ve Tevkifevleri Komisyon Atamalı Personel İçin Nakil Duyurusu
29 Mart 2016 Salı 01:10

Adalet Bakanlığı bünyesinde çalışan ceza ve tevkifevleri komisyon atamalı personel için nakil duyurusu yayımlandı. Duyuruya göre açıktan atamaları plânlamak, talepler arasında koordinasyonu sağlamak, personelin kurumlara dengeli dağılımını temin etmek ve atanma taleplerinin değerlendirebilmesini gerçekleştirmek amacıylaAçıktan atamaları plânlamak, talepler arasında koordinasyonu sağlamak, personelin kurumlara dengeli dağılımını temin etmek ve atanma taleplerinin değerlendirebilmesini gerçekleştirmek amacıyla  2016 yılı yaz kararnamesi çalışması yapılacak.

CTE kapsamında 15 yıl boyunca aynı komisyonda görev yapan ceza ve tevkifevleri komisyon atamalı personelin atamaları değerlendirilmeye alacak. Personele 5 tercih hakkı verilecek. TErcih başvuruları 28 Mart 2016 ile 1 Nisan 2016 tarihleri arasında yapılacak. Talep evrakları ise en geç 11 Nisan 2016 tarihinde Genel Müdürlüğe ulaşacak şekilde UYAP üzerinden gönderilecek.


Bu kapsamda Ceza infaz kurumları ile denetimli serbestlik müdürlüklerinde Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliği’nin 22 ve müteakip maddelerine göre isteğe bağlı atanma şartını taşıyan ve yer değişikliği talep eden taşra atamalı personele ilişkin bilgilerin girilmesi için personele 3 gün süre veriliyor. Bu süre zarfında girişlerin tamamlanması gerekiyor. 

Ayrıca CTE kapsamında isteğe bağlı atama için 1 Temmuz 2016 tarihi itibariyle görev yapılan adalet komisyonu içerisinde 2 yıllık hizmet süresini doldurmuş olmak ayrıca bu süre zarfında herhangi bir disiplin cezası almamış olmak gerekiyor.

4 - 8 Nisan 2016 tarihleri arasında kuruma gerçekleştirilen başvurular komisyon tarafından değerlendirilecek ve bir karara bağlanacak.  Bilgi edinmek amacıyla Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığı muhatap alınacak. 

CTE nakil duyurusu, Adalet Bakanlığı, Ceza ve Tevkifevleri Komisyon Atamalı Personel İçin Nakil Duyurusunun tamamı için tıklayınız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.