Hakkari Yüksekova\'da halk PKK\'lı göstericileri taş ve sopalarla kovaladı

Hakkari Yüksekova\'da vatandaşlar, yolu kapatıp gösteri yapan PKK sempatizanı eylemcileri taş ve sopalarla kovaladı. Vatandaşın bu tepkisi karşısında PKK\'lı eylemciler korkup ara sokaklara kaçtı.

Hakkari Yüksekova\'da halk PKK\'lı göstericileri taş ve sopalarla kovaladı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Hakkari Yüksekova'da vatandaşlar, yolu kapatıp gösteri yapan PKK sempatizanı eylemcileri taş ve sopalarla kovaladı. Vatandaşın bu tepkisi karşısında PKK'lı eylemciler korkup ara sokaklara kaçtı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde güvenlik güçlerinin gerçekleştirdiği terör operasyonunda iki teröristin öldürülmesini bahane eden PKK sempatizanı göstericiler yolu kapatmak istediler. Şemdinli girişindeki Yavuz Sultan Selim Ortaokulu ile Derecik yol ayrımına barikatlar kurarak yolu trafiğe kapatmak istediler. Yolu trafiğe kapatıp ellerinde bulunan molotof ve havai-fişekleri atmaya başlayan eylemcilere vatandaşlardan tepki geldi. Yolu kapatan göstericilere taş ve sopalarla saldıran vatandaşlardan korkan göstericiler sokak aralarına kaçarak izlerini kaybettirdi.

Vatandaşlarıngöstericilere karşı ortaya koyduğu bu tepki sonrasında göstericiler ara sokaklara kaçıp dağıldılar. Olay yerine gelen güvenlik güçleri bölgede bir süre sonra bekledikten sonra ayrıldılar. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.