Öğretmene yüzde 35 tatil indirimi fırsatı - MEB anlaşmayı imzaladı

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Otelciler Federasyonu arasında imzalanan protokol ile birlikte öğretmenlere yüzde 35'e varan tatil indirimi fırsatı geldi. MEB'de çalışan öğretmen, emekli öğretmen ve birinci derece yakınları Türkiye Otelciler Federasyonuna bağlı otel ve işletmelerden yüzde 35'e varan indirim fırsatından yararlanacak.

Öğretmene yüzde 35 tatil indirimi fırsatı - MEB anlaşmayı imzaladı
13 Ağustos 2016 Cumartesi 18:43

Milli Eğitim Bakanlığı, (MEB) bünyesinde çalışan öğretmenlerin ve emekli olanların, rahat tatil yapabilmeleri için Türkiye Otelciler Federasyonu ile protokol imzaladı. Öğretmenlerin tatil fırsatlarından iyi bir şekilde yararlanması için imzalanan protokol ile öğretmenler indirimli tatil fırsatından yararlanabilecek. Türkiye Otelciler Federasyonu'na bağlı otel ve işletmelerde yüzde 35'e kadar indirim fırsatı MEB personellerini bekliyor. 

MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ile Türkiye Otelciler Federasyonu arasında imzalanan protokole göre MEB'de çalışan öğretmenler ve emekli öğretmenler bu fırsattan yararlanabilecek. Ayrıca MEB personelinin birinci derece akrabalarıda bu indirimden rahatlıkla faydalanabilecek. 

MEB'in konu ile ilgili açıklaması şu şekilde;

"Millî Eğitim Bakanlığı bünyesinde çalışan öğretmen ve emekli öğretmenlerin, Türkiye Otelciler Federasyonu üyesi otellerde, işletmelerde yüzde 35’e kadar indirimli tatil yapmalarına imkan sağlanacak. Kamu ve özel kurumlar ile kuruluşların hizmetlerinden öğretmenlerin uygun şartlarda yararlandırılması için Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ile Türkiye Otelciler Federasyonu arasında işbirliği protokolü imzalandı.
 
Protokol ile Millî Eğitim Bakanlığı´na bağlı olarak çalışan ve emekli öğretmenlerin kendileri veya birinci derece aile yakınlarının Türkiye Otelciler Federasyonu üyesi otellerden, işletmelerden yılın talep edilen herhangi bir döneminde afişe edilen fiyatlardan yüzde 35’e kadar indirimli olarak yararlanmasına imkan sağlanacak.
 
Türkiye Otelciler Federasyonu, indirim uygulanacak otellerin listesini ve bu otellerde uygulanacak indirim oranlarını, www.turofed.org.tr internet sayfasında ayda bir güncelleyerek duyuracak.
 
Konaklama yapacak kişinin Millî Eğitim Bakanlığı´na bağlı öğretmen olduğunu belgeleyecek kimlik kartı veya belge beyan etmesi gerekecek."

Yüzde 35'e kadar indirim fırsatı

Eğitim ve Öğretim yılının yorucu ve yoğun mesaisinin ardından MEB'de çalışanlara tatil fırsatı geldi. MEB, Türkiye Otelciler Federasyonu arasında imzalanan protokol ile birlikte, öğretmenler ve birinci derece yakınları yüzde 35'e varan indirim fırsatlarıyla indirimli tatil yapma imkanı sağlayacak.

Öğretmenler Dikkat! Sahte MEBBİS sitesi ile bilgileriniz Çalınabilir  - Detaylar için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dilek - 8 yıl önce
Meb calisanlarina bu indirim yokmu meb te şef olarak calisiyorum