Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayınlanacağı kanal belli oldu Vadi hangi kanalda yayınlanacak?

Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi'nin yayınlanacağı kanal belli oldu. Geçtiğimiz sezon Kanal D'de yayınlanan Kurtlar vadisi, yeni sezon hangi kanalda izleyiciyle buluşacak? Kurtlar Vadisi Yeni Sezon ile ilgili merak edilenler haberimizde.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayınlanacağı kanal belli oldu Vadi hangi kanalda yayınlanacak?
11 Temmuz 2016 Pazartesi 15:09

Türkiye'nin reyting rekorları kıran dizisi Kurtlar Vadisi Haziran ayı içerisinde muhteşem bir sezon finali yaparak araya girdi. Pana Filmin yapımcılığını üstlendiği fenomen dizinin, gelecek sezon Kanal D'de olmayacağı açıklanmıştı. Vadi izleyicileri, Kurtlar Vadisi'nin ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacağını merak ederken, iddialar bir bir gelmeye başaldı. Peki Kurtlar Vadisi hangi kanalda yayınlanacak?

Medyada dolaşan en güçlü iddia Kurtlar Vadisi'nin gelecek sezon, ilk başladığı kanal yani Show Tv'de yayınlanacağı oluyor. Birçok görüş buna ortakken, Kurtlar Vadisi'nin eylül ayından itibaren aynı saat ve aynı günde ekranlarda olacağı kesin olan bir diğer konu oluyor.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.