Kurtlar Vadisi Pusu 287. bölüm fragmanı yayınlandı - Polat Zeynep'i kurtarabilecek mi?

Kurtlar Vadisi Pusu ilk bölümlerinden bu yana yıllardır izlenme rekorları kırıyor. Beğenerek izlenilen Kurtlar Vadisi Pusu 287. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Konsey tarafından verilen görev sonrası Yusuf ne yapacak? Gölge'nin yeni planı ne? Kurtlar Vadisi 286. bölüm izle

Kurtlar Vadisi Pusu 287. bölüm fragmanı yayınlandı - Polat Zeynep'i kurtarabilecek mi?
15 Mart 2016 Salı 12:39

Türk Televizyon tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı yapımlarından birisi olan Kurtlar Vadisi Pusu perşembe akşamlarının reyting kralı oluyor. İzleyiciyi ekranlara kitleyen Kurtlar Vadisi Pusu 286. bölümü ile geçtiğimiz perşembe ekranlara geldi. Mezarlıkta John Smith tarafından tuzağa düşürdü. Smith tarafından tuzağa düşürülen Polat ve Cahit bundan nasıl kurtuldu? 

Başarılı dizinin perşembe günü 286. bölümle ekranlara geldi. Heyecan ve aksiyonun eksik olmadığı Kurtlar Vadisi Pusu, reyting rekorlarını yine altüst etti. 17 Mart'ta Kurtlar Vadisi Pusu 287. bölümü ile ekrana gelecek. Yusuf'a verilen görevi duyan Polat ne yapacak? Gölge'nin yeni planları başarıya ulaşabilecek mi? p 287. bölümde Polat'ı bekleyen büyük süpriz ne?  Zeynep ve Yusuf'un Karun'a karşı yeni planı ne ? Esirleri kurtaran Siyah Sancak ekibi  Suriye'deki operasyonlarını sürdürecek mi? Kurtlar Vadisi Pusu 287. bölümünde başka neler yaşanacak? 

Kurtlar Vadisi Pusu 287. Bölüm Fragmanı



/>



KURTLAR VADİSİ PUSU 286. BÖLÜM ÖZETİ


Elif'in mezarını ziyarete giden Polat büyük bir tuzakla karşı karşıya kalır. John Smith'in kuruğu tuzaktan kurtulmayı başaran Polat ve Cahit, Gölge'nin izini sürmeye devam eder. Bu arada Gölge'nin Polat Alemdar hakkında kurduğu planlar netlik kazanmaya başlamıştır. Tüm düşmanları gibi Polat'ın ailesini gözünne kestiren Gölge nasıl bir plan kurgulayacak?

286. Bölümde Polat'ın Cahit'e vereceği öğüt herkesi çok şaşırtacak. Cahit, Polat Alemdar'dan aldığı tavsiyeyle hemen harekete geçti. Emniyette başına gelenleri hazmedemeyen Fehmi, Hakkı'yla gergin bir görüşme yaptı. İntikamını almak için derhal harekete geçmeye karar veren Fehmi bu kez Polat Alemdar'la birebir görüşmeyi istedi. Ne yazık ki Polat'ın mekanında duyacakları hiç hoşuna gitmedi.

Suriye'de bulunan Yasin ve Pusat, Siyah Sancak ekibiyle birlikte esirleri kurtarma operasyonuna başlayacaklardır. Esirleri kurtarma operasyonu sonrasında aralarına katılan yeni isim izleyiciyi çok şaşırttı. Kenan ve Raskoln arasındaki ortaklık gün geçtikçe daha yakınlaşır. Ancak ikiliye gelen beklenmeyen sipariş hoş olmayan bir sürpriz olur. Polat'ın ölmediğini öğrenen Karun ve Sion konseyi Yusuf'a yeni bir görev verir. Yusuf kendisine verilen görevi Polat'a anlatır ancak Polat bu durumdan hiç memnun olmaz.





 Kurtlar Vadisi Pusu oyuncu kadrosu

Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Cahit Kayaoğlu (Cahit), Erhan Ufak (Güllü), Defne Samyeli (Zeynep), Ertan Saban (Gölge), Gaye Gürsel (Safiye), Görkem Sevindik (Pusat), Levent Can (Fehmi), Yılmaz Meydaneri (Hakkı), İbrahim Gündoğan (Mete), Orhan Edip Ertürk (Tilki Andrei) Selahattin Bel (Raskoln), Ertuğrul Şakar (Yasin Komutan), Levent Sülün (John Smith), Doğuhan Güney (Yusuf Kuzuzade), Batuhan Güney (Kenan Kuzuzade), İsmail Aydın (Süha), Vural Yayan (Hoca), Selahattin Töz (Sadık Britani), Özgür Teke (Ozi), Doğa Sakarya (Elif), Aziz Kibartaş (Algiz), Adnan Erdoğan (Hüsnü Yalınkılıç), Luran Ahmeti (Ariel) 



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.