Kısmetse Olur Batuhan ve Ali'nin yaptığı kavga, Ayça evi terk etti Kanal D izle

Kısmetse Olur 2 Şubat bölümünde Batuhan ve Ali'nin kavgası programa damgasını vurdu. Ayça için birbirine giren Batuhan ve Ali'nin birbirlerine karşı sözlü olarak diklenmesi ve arkasından ettikleri kavga evin en çok konuşulan olayı. Peki kavga eden Ali ve Batuhan Kısmetse Olur evinden elenecek mi? Batuhan ve Ali yarışma dışı mı kalacak? İşte Batuhan ve Ali'nin Ayça için yaptığı kavga. Ayça evi mi terk etti?

Kısmetse Olur Batuhan ve Ali'nin yaptığı kavga, Ayça evi terk etti Kanal D izle
02 Mart 2016 Çarşamba 14:52

 Türk izleyicisinin yerinden kalkmadan izlediği yarışma programı Kısmetse Olur 113. bölümde Ali'nin ve Batuhan'ın kavgası programda şok etkisi yarattı. Daha ilk günden Ayça için geldiğini söyleyen Batuhan ve bu hafta eve gelen Bayram Ali Ayça'yı paylaşamadı. Ayça yüzünden birbirlerine girdiler. Peki Ayça'nın bu kavga karşısındaki tavrı ne oldu? İşte Kısmetse Olur evinde Batuhan ve Ali'nin kavgası. 

Ali'nin ve Batuhan'ın kavgasının görüntüleri






Ali ve Batuhan arasında yaşanan kavganın sözleri

Al, benim üzerime gelme Ali, benim canımı sıkma bak Ali. 

Naparsın, sıksam nolur? 

Sana sadece gülüyorum, sadece gülüyorum. 

Bak benim canımı sıkma Ali. 

Bak kötü olur Ali.

Ali adam haklı.

Sabrımı zorlama benim Ali. 

Bak benim üstüme üstüme gelme. 

Gelirsem nolur? 

Kısmetse Olur Evinde 2 Şubat'ta neler oldu? Ayça evi mi terk etti?


Batuhan ve Ali ile ev halkı yaşanan kavgayı tartışıyorlar. Bayram Ali Ayça için gamzelim deyince olaylar koptu. Batuhan ve Bayram Ali Ayça için birbirine girdi. Ayça ise olayları gülerek izlemeye başladı. Ancak Batuhan'ın olaylara tepkisi çok sert oldu. 

Ali, Batuhan'a seninle iletişim kuramıyorum dedi.

Batuhan ise dinleyecek bir şey yok dedi. 

Ali, sen böyle bir karaktersin, seninle anlaşma şansımız yok dedi.

İşte Ali ve Batuhan kavgasının detayları.

Seda Hanım yarışmacılara yaptırım uyguladı mı?

Kısmetse Olur yeni bölümde Ali ve Batuhan'ın kavga etmesi sonucu yarışmacının güzel sunucusu Seda Hanım, yarışmacılara ihtar verdi. İhtar vermek Kısmetse Olur evinden aynı hatayı tekrar ederlerse elenecekleri anlamına geliyor.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.