Fazilet Hanım'ın Kızları 10. Bölüm Fragmanı, Sinan aşık oluyor

Her bölümü sürpriz olan Fazilet Hanım'ın Kızları dizisinde olaylar bitmiyor. 9. Bölümde Sinan'ın babasına olan aşk itirafı sahte çıkıyor. Sinan Hazan'a gerçekten aşık mı oluyor? Fazilet Hanım'ın para hırsı kızlarının başına neler getirecek?

Fazilet Hanım'ın Kızları 10. Bölüm Fragmanı, Sinan aşık oluyor
20 Mayıs 2017 Cumartesi 23:25

Fazilet Hanım'ın Kızları son bölümde neler oldu?

Fazilet, Hazan’ın çeki yırtmasıyla büyük bir yıkım yaşarken, Sinan’ın sahte aşk itirafı Hazan’ın ayaklarını yerden keser. Sebep olduklarının ağırlığı altında kıvranan Sinan ve ona inanmaya ilk kez bu kadar hazır olan Hazan, kendilerini plansız bir şekilde hayatlarının en sıra dışı gecelerinden birini geçirirken bulur. 

Fazilet, Egemen sırrını çözüyor mu?

Çek şokunu atlatamayan Fazilet ise Hazım ve Kerime arasındaki büyük sırrın peşinde, gizli gerçeğe adım adım yaklaşmaktadır. Babasıyla köprüleri atan Yağız’ın yolunun Ece’yle yeniden kesişmesi büyük bir yanlış anlamanın fitilini ateşlerken, Yağız, otel odasındaki geceyi yeniden sorgulamaya başlar. 

Diğer yanda, Hazan ve Sinan’ın uzun gecesi, Sinan için artık oyunun sonudur. Daha önce hiç hissetmediği duyguları keşfetmeye başlayan Sinan, pişmanlık sancılarıyla kıvranırken kendini büyük bir çıkmazda bulur. Sinan ve Hazan arasında olanları artık kaldıramayan Nil’in tehlikeli tuzağı ise dengeleri değiştirmek üzeredir. 

Fazilet Hanım 9. Bölümde avukattan 1 milyon istemesinin üzerine Hazan'ın çeki yırtmasıyla istediğine ulaşamadı.Daha çok hırslanan Fazilet Hanım diğer kızı Ece için plan yapamaya başladı bile. 

Fazilet Hanım ın Kızları 10. Bölümde:

Hazan Sinan ın eski sevgilisi Nil'in tuzağıyla hapise düşer. Sinan Hazanın yaptığına inanmıyor. Hazan susuzluğunu ispatlayacak mı? 

Yasemin içinde bulunduğu durumdan nasıl kurtulacak?

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Angela - 7 yıl önce
Sinan❤hazan sizi cook seviyorum.
Avatar
mehmet - 7 yıl önce
Sinan'la Hazan çok yakışıyorlar.o yüzden hazsin