Zehra Çilingiroğlu'na 3 uçak,5 şoför,2 limuzin mi alındı

Kaya Çilingiroğlu,konuk olduğu bir programda kızı Zehra Çilingiroğlu'nu eğitimi için Londra'ya gönderdiklerini anlattı.Hülya Avşar'ında kızını uğurlarken zorlandığını söyledi.Peki Zehra Çilingiroğlu'na 3 uçak,5 şoför,2 limuzin alındı mı ?

Zehra Çilingiroğlu'na 3 uçak,5 şoför,2 limuzin mi alındı
05 Ekim 2016 Çarşamba 20:47

Konuk olduğu programda yapılan haberlerin bir yalan olduğunu söyleyen Çilingiroğlu Zehra ya 
"3 uçak,5 şoför,2 limuzin almışız normal bi insan biraz önce aradı baba çamaşır yıkadım, yemek yaptım dedi" çıkan haberlerin yalan olduğunu söyledi.

O BENİMİÇİN İLK KUCAĞIMA ALDIĞIM HALİYLE

"Zehra'yı uğurladık. Benim için ayrılık zor oldu. Zehra isterse 100 yaşına gelsin. Benim için onu ilk kucağıma aldığım halinde. Annesi çok rahattı. 'Onu bırakıp dönerken görürsün' dedim. Ertesi gün 'Ben Ayvalık'a gidiyorum. Bu ev beni bastı' dedi."

HÜLYA ZEHRAYI ÇOZ ÖZLER

"Hülya Zehra'yı çok özler. Londra'ya gider gelir en sonunda da taşınır. Zehra bana çok benzer. Bir de aşırı halk çocuğudur. Çok rahattır,i girişkendir. Kaya ile Zehra'yı Trabzon'a götürdüm. Orada bir ailenin evinde kaldık. Bayıldılar Zehra'ya."


BİZDE SIRADAN İNSANLARIZ


İnsanlar Kaya Çilingiroğlu - Hülya Avşar dediğin zaman ulaşılmaz insanlar gibi bakıyor. Biz de sıradan insanlarız. En son telefonla konuştuğumuzda 'baba çamaşır yıkadım, yemek yaptım' dedi. Her konuşmamızda biraz daha şaşırtıyor beni. Sabah 09.00'dan akşam 16.00'a kadar bunlarla uğraşmış. Altı üstü bir göz odası var.


3UÇAK,5 ŞOFÖR,2 LİMUZİN

"3 uşak, 5 şoför verdik yanına. Bu haberler nereden çıkıyor anlamıyorum. 2 limuzin, 3 pilot da var. Kapısında özel uçak da bekliyor. Zehra yurtta kalıyor. 25-30 m2 bir oda. Başka ne olacak ki zaten?"

AKLIM HEP KAYA VE ZEHRA DA

"Aklım hep Kaya ve Zehra ile. Hep çocuklarımı düşünüyorum. Hayatta yaptığım en doğru dürüst iki tane şey. Ben günde 200 tane kadını beğeniyorum. Orada kadını beğenmiyorsun ki, fotoğrafı beğeniyorsun. "

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.