Rusya'dan Türkiye'ye çağrı!

Rusya, Türkiye'ye şaşırtıcı bir teklifte bulundu.

Rusya'dan Türkiye'ye çağrı!
12 Mart 2016 Cumartesi 09:45

Rusya'nın garip istekleri bitmek bilmiyor. Türkiye'ye çağrıda bulunan Rusya bu ken sınırlara uluslararası gözlemci çağrılmasını teklif etti. 

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Moskova'nın Ankara'ya Suriye'ye yardımların gittiği Türkiye-Suriye sınırına uluslararası gözlemcileri davet etmeyi teklif ettiğini bildirdi.

Zaharova, konuya ilişkin açıklamalarında, "Ankara'ya iyi niyet göstergesi olarak Suriye'ye giden kamyonların denetlenmesi için gümrük kapılarına uluslararası gözlemcileri davet etmeyi teklif edebiliriz. Bu, Ankara'nın dedikleri doğruysa Türkiye'nin yasadışı sevkiyatlara karıştığı efsanesini ve bu yöndeki suçlamaları yok etmenin en kolay seçeneğidir." ifadelerine yer verdi.

Ayrıca Zaharova, Moskova'nın Türkiye'nin bu teklife tepkisini duymak istediğini de ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.