Ondokuz Mayıs Üniversitesine FETÖ operasyonu: Akademik personeller gözaltında

Ondokuz Mayıs Üniversitesinde görevli profesör, doçent, yardımcı doçent ve araştırma görevlilerin bulunduğu 22 kişi FETÖ operasyonu ile gözaltına alındı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesine FETÖ operasyonu: Akademik personeller gözaltında
15 Kasım 2016 Salı 15:26

Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) görev yapan personellere yönelik Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi. Samsun merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda  22 akademik  personel gözaltına alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize  Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından Samsun, İzmir, Konya ve Ankara'daki 28 adrese yapılan operasyonda OMÜ'de görevli 2 profesör, 4  doçent, 5 yardımcı doçent ile 11 araştırma görevlisi gözaltına alındı. Gözaltına alınan akademik personellerin telefonlarında ByLock uygulamasının olduğu iddia edildi.


Etiketler; #fetö
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.