Meteoroloji uyardı! Yarın hava durumu nasıl olacak?

Hafta başından itibaren yükselen sıcaklıklarla beraber yağışlı hava da yurdu terk etti. Peki, Yarın hava durumu nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir’de sıcaklılar ne kadar artacak? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Meteoroloji uyardı! Yarın hava durumu nasıl olacak?
30 Mart 2016 Çarşamba 11:03

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uzun vadeli hava durumu tahminine göre bugün Karadeniz’in küçük bir kısımında yağışlı hava etkisini sürdürecek. Ancak yurdun büyük bir bölümü güneşli bir havanın etkisi altında olacak. Yarından itibaren yağışlı havanın tamamen yurdu terk etmesiyle beraber sıcaklıklar da yükselecek. Nisan ayının başından itibaren ise güneşli hava yurdu etkisi altına alacak. Bu süre zarfında sıcaklıkların yurt genelinde 20 dereceyi aşması bekleniyor.

İSTANBUL’DA YARIN HAVA DURUMU

Bugün parçalı bulutlu bir havanın etkili olduğu İstanbul’da en yüksek sıcaklık 16 derece, en düşük sıcaklık ise 9 derece olarak belirlendi. Geçtiğimiz hafta yağışlı havanın etkili olduğu İstanbul’da yağış şehri terk ediyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminine göre yarın İstanbul’da az bulutlu bir hava etkili olacak. En düşük sıcaklığın 9 derece, en yüksek sıcaklığın ise 18 derece olduğu İstanbul’da sıcaklıkların ilerleyen günlerde daha da artması bekleniyor. Uzun bir süre yağış beklenmeyen İstanbul’da sıcaklıklar 19 dereceye kadar yükselecek ve güneş yüzünü gösterecek.

ANKARA’DA YARIN HAVA DURUMU

Geçtiğimiz hafta sıcaklıkların 0’ın altına kadar düştüğü Ankara’da hafta başından itibaren sıcaklıklarda yükseliş yaşanıyor. Bugün çok bulutlu bir havanın hakim olacağı başkentte en düşük sıcaklık 3 derece, en yüksek sıcaklık ise 14 derece olarak belirlendi. Sıcaklıkların 20 derecenin üzerine çıkacağı Ankara’da yağış beklenmiyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminine göre yarın Ankara’da az bulutlu bir hava etkili olacak. Giderek sıcaklıkların yükseleceği başkentte yarın en düşük sıcaklık 4 derece, en yüksek sıcaklık ise 17 derece olacak. Hafta başına kadar az bulutlu bir havanın hakim olması beklenen Ankara’da sıcaklıklar 20 derecenin üzerine çıkacak.

İZMİR’DE YARIN HAVA DURUMU

Sıcaklıkların 20 derecenin üzerine çıktığı İzmir’de bugün az bulutlu bir hava hakim olacak. Yarından itibaren bulutların dağılacağı şehirde bugün en düşük sıcaklık 10 derece, en yüksek sıcaklık ise 21 derece olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminine göre yarın İzmir’de açık bir hava etkili olacak. güneşin tamemn yüzünü göstereceği İzmir’de yarın en düşük sıcaklık 13 derece, en yüksek sıcaklık ise 23 derece olacak. Hafta başına kadar sıcaklıkların artarak gideceği İzmir’de uzun bir süre yağış beklenmiyor. Hafta sonu hafif bulutlu havanın hakim olacağı İzmir’de sıcaklıklar 25 dereceyi görecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.