MEB Müsteşarı Tekin'i tehdit ettiği iddia edilen Suat Kılıç'tan sert açıklama

MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'i tehtit ettiği iddia edilen eski bakan Suat Kılıç, bu haberlere tepki gösterdi. Suat Kılıç, Yeni Şafak'ta nefrete varan husumetin son sürümüdür. Yeni Şafak'tan alıntılanan, sosyal medyada yayılan, hedefi şahsımı linç etmek olan bu "haber" karşısında hukuk mücadelemiz başlatılmıştır. Temennim, Adliye'deki hesabın Adl-i İlahiye'ye kalmaması; iftiraların ve iftiracıların müstehakını burada bulmasıdır" şeklinde konuştu.

MEB Müsteşarı Tekin'i tehdit ettiği iddia edilen Suat Kılıç'tan sert açıklama
03 Ocak 2017 Salı 10:15

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Müsteşarı Yusuf Tekin'in  'bir bakan beni tehtit etti' açıklamasının ardından, tehtit edenin dönemin Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç olduğu iddia edilmişti. Hakkında çıkan bu haberlere tepki gösteren Suat Kılıç, Yeni Şafak gazetesini öne sürerek "Şahsımı hedefe koyan düzmece 'haber' tümden gerçekdışıdır. Bu iftira, Yeni Şafak'ta nefrete varan husumetin son sürümüdür" dedi.

Suat Kılıç ayrıca "Yeni Şafak'tan alıntılanan, sosyal medyada yayılan, hedefi şahsımı linç etmek olan bu 'haber' karşısında hukuk mücadelemiz başlatılmıştır" açıklamasında bulundu. 

Yusuf Tekin, 2013 yılında bir bakanın kendisini "Fethullah Hoca'nın selamı var. Tayyip Bey seni Milli Eğitim Bakanlığı'na müsteşar olarak alacak, seni uyarıyoruz. Gidersen, kabul edersen seni rezil edeceğiz, insan içine çıkamaz hale getireceğiz" dediklerini söylemiş ve bu açıklamaları sarf etmişti. Yeni Şafak gazetesi Tekin'i tehtit eden bakanın Suat Kılıç olduğunu iddia etmişti. 

Suat Kılıç habere sert tepki gösterdi


Dönemin Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç hakkında çıkan haberlere sert tepki gösterdi. Kılıç, "Yeni Şafak'ta şahsımı hedefe koyan düzmece "haber" tümden gerçekdışıdır. Bu iftira, Yeni Şafak'ta nefrete varan husumetin son sürümüdür. Yeni Şafak'tan alıntılanan, sosyal medyada yayılan, hedefi şahsımı linç etmek olan bu "haber" karşısında hukuk mücadelemiz başlatılmıştır. Temennim, Adliye'deki hesabın Adl-i İlahiye'ye kalmaması; iftiraların ve iftiracıların müstehakını burada bulmasıdır" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.