Kılıçdaroğlu'nun dili sürçtü

CHP'nin çağrısıyla Anıtkabir'e "Büyük Cumhuriyet Yürüyüşü" için İlk Meclis önünde toplanıldı. Yürüyüşe katılmak için İlk Meclis'in önüne gelen Kılıçdaroğlu'nun gazetecilere yaptığı açıklamada dili sürçtü.

Kılıçdaroğlu'nun dili sürçtü
29 Ekim 2016 Cumartesi 17:30

Anıtkabir'e Büyük Cumhuriyet Yürüyüşüne katılmak için İlk Meclis'e gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, basın mensuplarına Cumhuriyet'in 93. yıldönümü nedeniyle 1. Meclis'in önünde konuşma yaptı.

Konuşmasında demokrasi değerlerinden, Atatürk'ten, Cumhuriyet'ten bahseden Kılıçdaroğlu, daha sonra CHP'lilerle Anıtkabir'e doğru yürüyüşe başladı.

Kortejin başına olan CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun gazetecilere yaptığı konuşma sırasında dili sürçtü.

Bugün 29 Ekim, çok mutluyum demek isteyen Kılıçdaroğlu, "Bugün 23 ni... 23 ni... Afedersiniz.. Bugün 29 Ekim, çok mutluyum. Cumhuriyeti coşkuyla kutluyoruz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.