İstanbul Vodafone Arena yakınlarında Çevik Kuvvete bombalı saldırı

İstanbul Vodafone Arena yakınında Çevik Kuvvete yönelik bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda 29 kişi şehit olurken, 166 kişi yaralandı. Bölgeye çok sayıda ambulans sevkedildi. Yaralananların isimleri açıklandı mı? İstanbul patlaması ile ilgili detaylar haberimizde.

İstanbul Vodafone Arena yakınlarında Çevik Kuvvete bombalı saldırı
11 Aralık 2016 Pazar 11:10

İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Vodafone Arena yakınlarında şiddetli bir patlama meydana geldi. Çevik Kuvvet Polislerine yönelik bombalı araç ile yapılan saldırıda ilk bilgilere göre yaralıların olduğu ifade ediliyor. 

Beşiktaş Bursspor maçında görevli olan Çevik Kuvvet Polislerine yönelik saldırıda İçişleri Bakanlığının yaptığı ilk açıklamaya göre 29 polisin şehit olduğu, 1 166 kişinin ise yaralandığı ifade edildi.

Saat 22.30 civarında gerçekleşen patlamada can kaybının olup olmadığı yönünde herhangi bir kaynak bulunmazken, saldırının  2 bombalı araç ile gerçekleştiği ifade ediliyor.

Saldırda yaralananların isimleri açıklandı.

RTÜK İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan patlama ile ilgili geçici yayın yasağı getirdi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.