Bolu'da nefes kesen terör operasyonu!

Bolu'da Polis Özel Harekat ekipleri terör örgütü PKK'ya ait olduğu belirtilen bir hücre evine operasyon düzenledi.

Bolu'da nefes kesen terör operasyonu!
07 Nisan 2016 Perşembe 09:50

Bolu geceyi terör operasyonuyla geçirdi. Ankara'dan Bolu'ya gelen Polis Özel Harekat (PÖH) ekipleri Bolu Paşabel Mahallesi'nde terör örgütü PKK'ya ait olduğu belirtilen bir hücre evine operasyon düzenledi.

Gece saat 23.45 sularında Bolu Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ve PÖH ekiplerinin Paşaköy Mahallesi, Berberler Sokakta bulunan bir apartmana operasyon düzenledi. Apartmanın beşinci katında bulunan hücre evine operasyon öncesinde, bina sakinleri olay yerinden tahliye edildi. 

Operasyon sonrasında çıkan ve yarım saat süren çatışmalar sonrasında 1 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. Kaçan PKK'lı diğer teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlattı. Havanın aydınlanmasıyla kaçan PKK'lı terörist binanın çatısında kıstırıldı. Polis ekipleriyle çatışmaya giren teröristde saklandığı çatıda öldürüldü. 

Operasyon sonrasında olay yerinde birçok incelemede bulundu. Operasyon sırasında 1 polis memuru hafif bir şekilde yaralandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.