Askerlerin kolundaki flamalar dikkatten kaçmadı!

Malatya'da 2. Ordu Komutanlığı darbe girişimi yapılmasının ardından polis ve askerlerin taktıkları kırmızı beyaz flamalar takması dikkatlerden kaçmadı.

Askerlerin kolundaki flamalar dikkatten kaçmadı!
16 Temmuz 2016 Cumartesi 13:53

Darbe karşıtı olan askerler birbirini tanımak için kırmızı beyaz flamalar taktı. Malatya'da 2. Ordu Komutanlığı çevresinde güvenlik önlemi alan polis ve askerlerin kollarına kırmızı beyaz flamalar takması gözlerden kaçmadı. Asker ve polisler bu flamaları birbirini tanımak için taktı.

Öte yandan, Şahin Sokak'tan 2. Ordu Komutanlığına gelen darbeci askerlerin kullandığı tank, sokaktaki 6 araca çarparak kullanılmaz hale getirdi. Çevreye rastgele ateş ederek, 2. Ordu Komutanlığı'na geçen tanktan ateş açan darbeci askerin, komutanlıkta çıkan çatışmada ağır yaralı ele geçirildiği belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.