Adil Öksüz' ün Saklandığı Yer Bulundu mu?

Yurtdışına kaçtığı sanılan  FETÖ İmamı Adil Öksüz'ün son saklandığı yerin bulunduğu iddia edildi.  Adil Öksüz nerede saklandı? Adil Öksüz'ün saklandığı kulübe nerede? detaylarıyla haberimizde...

Adil Öksüz' ün Saklandığı Yer Bulundu mu?
06 Ekim 2016 Perşembe 20:49


         Yurtdışına kaçtığı sanılan FETÖ İmamı Adil Öksüz'ün son saklandığı yerin bulunduğu iddia edildi. Öksüz'ün Kırklareli'nin bir sınır köyünde barındığı ihbari jandarmayı harekete geçirdi. 
         İhbar üzerine yapılan aramada Öksüz'le ilgili herhangi bir ize rastlanmadı. 
         Kırklareli, "İddialar gerçeği yansıtmıyor" açıklaması yaptı.
         Öksüz'ün bir hafta önce yurtdışına, Bulgaristan'a ya da Yunanistan'a kaçtığı öne sürülmüştü.Kaçmadan önce de Kırklareli'nin sınır köyü olan Çeşmeköy'de, FETÖ'ye ait arazinin yanındaki bağ evinde kaldığı iddia edildi.
          Kırklareli Valiliği, iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve incelemenin sürdüğünü duyurdu. Güvenlik güçleri Adil Öksüz'ün kaldığı iddia edilen evde arama yaptı. Metruk kulübenin içerisinin bakımsız ve yaşamaya müsait olmadığı belirlendi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.