689 sayılı KHK ile Diyanet İşleri Bakanlığı'ndan ihraç edilen personelin isim listesi (Tam Liste)

29 Nisan tarihli Resmi Gazete'de yeni KHK'lar yayınlandı. 689 ve 690 sayılı KHK'lar ile çok sayıda personel hem ihraç edildi hem de göreve iade edildi. Diyanet İşleri Başkanlığından da ihraçlar yaşandı. İşte 689 sayılı KHK ile Diyanet İşleri Bakanlığı'ndan ihraç edilen personelin isim listesi (Tam Liste) haberimizde...

689 sayılı KHK ile Diyanet İşleri Bakanlığı'ndan ihraç edilen personelin isim listesi (Tam Liste)
29 Nisan 2017 Cumartesi 19:11

29 Nisan tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan 689 sayılı Kanun Hükmündeki Kararname (KHK) ile çok sayıda personel ihraç edilirken göreve iade edilenlerde oldu. Milli Eğitim Bakanlığı, Emniyet'in yanı sıra Diyanet İşleri Başkanlığı'nda da görevden çok sayıda personel ihraç edildi. 

Diyanet İşleri Başkanlığı'nda çalışan personellerden 201'i bugün yayınlanan 29 Nisan tarihli Resmi Gazete'deki 689 sayılı KHK ile ihraç edildi.

689 sayılı KHK ile Diyanet İşleri Bakanlığı'ndan ihraç edilen personelin isim listesi (Tam Liste) için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.