675 sayılı KHK ile Adalet Bakanlığından ihraç edilen personelin isim listesi (Tam Liste)

675 sayılı KHK ile en fazla ihraç yapılan bakanlıklarından biri de Adalet Bakanlığı oldu. 2534 personelin ihraç edildiği Adalet Bakanlığında ihraç edilen personellerin isim listesine haberimizden ulaşabilirsiniz.

675 sayılı KHK ile Adalet Bakanlığından ihraç edilen personelin isim listesi (Tam Liste)
29 Ekim 2016 Cumartesi 22:56

675 sayılı KHK ile en fazla ihraç yapılan bakanlıklarından biri de Adalet Bakanlığı oldu. 29 Ekim Resmi Gazete'de yayımlanan 675 sayılı Kanun Hükmündeki Kararname (KHK) ile binlerce kişi terör örgütü ile bağlantılı olmalarından dolayı ihraç edildi. En çok ihraç Milli Eğitim Bakanlığında (MEB) yaşanırken Adalet Bakanlığında da çok sayıda ihraç yaşandı.

 675 sayılı KHK ile Adalet Bakanlığından 2534 ihraç edildi. İhraç edilenlerin isimlere ulaşmak için aşağıdaki linke bakabilirsiniz.

 675 sayılı KHK ile Adalet Bakanlığından ihraç edilenlerin isim listesi için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.