23 Temmuz 2016 Gazete Manşetleri

Türkiye'de 3 ay OHAL ilan edilmesinin ardından, FETÖ'ye yönelik operasyonlar hız kazandı. 23 Temmuz 2016 Cumartesi günü gazete manşetlerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Hafta sonuna gazeteler hangi haberleri manşetlerine taşıdı. Demokrasi nöbeti tüm kararlılıkla sürerken, hangi gelişmeler gazetelerde manşetten verildi. İşte en çok okunan gazetelerin manşet haberleri.

23 Temmuz 2016 Gazete Manşetleri
23 Temmuz 2016 Cumartesi 09:14

Fettullahçı Terör Örgütüne  (FETÖ) yönelik yapılan temizlik operasyonu kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de 3 ay süre ile OHAL kararı alındığını açıklamıştı. Darbe girişiminin yapılmasından tam 8 gün geçtiği 23 Temmuz 2016 Cumartesi sabahına girdiğimiz bu saatlerde, yayın yapan ulusal gazeteler manşetlerine hangi haberleri taşıdı? Gazete manşetlerini merak eden okuyucularımız için, en çok okunan gazeteleri sizler için derledik. Sabah Gazetesi 23 Temmuz 2016 Cuma günü yayınladığı gazetede manşetine 'SAfları Sıkı Tutun Nöbete Devam' başlığındaki haberi taşıdı. Haberde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajına yer verildi. 
Sabah Gazetesi manşet

23 Temmuz 2016 Gazete Manşetlerine ulaşmak için TIKLAYINIZ


Etiketler; #gazete manşet
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.